Vindsund Blue leverer MSC-certificerede skaldyr til stor dagligvarekæde

Vildsund Blue. Foto: Lidl PR
Vildsund Blue.

Den danske virksomhed Vildsund Blue fra Nykøbing Mors har udvidet sit samarbejde med dagligvarekæden Lidl om leverencer af skaldyr, som er certificeret af Marine Stewardship Counsel (MSC).

Publisert Sist oppdatert

Poul Kærgaard er opvokset i en muslingefiskerfamilie, og i en alder af blot 20 år stiftede han Vilsund Blue. I dag, 36 år senere, beskæftiger Vilsund Blue 70 medarbejdere, fordelt på tre lokale fabrikker i Nykøbing Mors. Virksomheden har ambitioner om at blive danskernes foretrukne leverandør, når det kommer til danske, MSC-certificerede fisk og skaldyr, og seneste skridt i den målsætning er et endnu mere ambitiøst samarbejde med dagligvarekæden Lidl.

”Vores mål er at blive danskernes foretrukne leverandør af bæredygtige fisk og skaldyr. Vores samarbejde med Lidl bidrager i høj grad til at udvide forbrugernes horisont i forhold til at muslinger er en lækker, lokal og klimavenlig fødevare,” siger administrerende direktør i Vilsund Blue A/S, Poul Kærgaard.

Dette er et uddrag af en længere artikel bragt i magasines FiskerBladet. Du kan læse hele artiklen og resten af magasinet ganske gratis ved at klikke her.

Powered by Labrador CMS