Port House II – ADP opfører nyt kontordomicil i Fredericia

Port House II – ADP opfører nyt kontordomicil i Fredericia

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Forsvaret X
Sprængfarlig fangst: Fisker fangede 130 kilos dybvandsbombe
Rødspætte fangst
Ansøgningsrunde om fiskeri af fladfisk i Tyskland er nu åben
Iltsvind
Ny rapport: Iltsvind blev forværret i november
Foto Hirtshals Havn
Hirtshals Havn styrker sin position som knudepunkt for lakseindustrien
Stort dansk vindfartfartøj på værftsbesøg i Odense
Stort dansk vindfartfartøj på værftsbesøg i Odense

Port House II – ADP opfører nyt kontordomicil i Fredericia

Havneselskabet ADP vil bygge endnu et kontordomicil i Fredericia. Byggeriet, som får navnet Port House II skal yderligere bidrage til byens positive udvikling med tilflytning af virksomheder og øget bosætning.

Port House er i dag fuldt udlejet og med et fortsat ønske om at understøtte væksten for havnens mange samarbejdspartnere og servicevirksomheder og for byens øvrige erhvervsliv opfører ADP et nyt fællesdomicil med kontor- og servicefaciliter – Port House II.

Port House II får en placering tæt på det nuværende Port House i Vendersgade, og der skabes en synergi til fællesfaciliteter som mødecenter, kantine og områdets nye parkeringshus. Port House II får et samlet areal på 2.600 kvadratmeter erhvervslejemål primært til kontorer og øvrige service- og erhvervsformål. Det ny kontordomicil placeres i området mellem Norgesgade, Oldenborggade og Sundegade tæt på parkeringshuset og med en god placering ved Port House og Kanalbyen.

”Port House II bliver en udvidelse af kapaciteten i det nuværende Port House, og der vil være gode synergieffekter til de moderne fællesfaciliteter i vores nuværende fælles kontordomicil, hvor især mødecenter og kantine er attraktive for lejerne. Med placeringen af Port House II skaber vi en harmonisk overgang mellem industrihavnen og byen, samtidig med at vi imødekommer den stigende efterspørgsel efter kontorfaciliteter med central beliggenhed,” siger COO i ADP A/S, Morten Højrup.

I kølvandet på den positive udvikling for byens erhvervsliv kommer der et naturligt behov for mere hotelkapacitet tæt på by og havn. I Port House II etableres derfor et lejemål til Hotel Postgården, som er en del af hotelkæden Danske Hoteller A/S. Hotel-lejemålet består af 32 værelser, som bliver adskilt fra bygningens øvrige kontorlejemål.

”Fredericia er en by i udvikling og specielt den stigende tilflytning af nye virksomheder og byens satsning på erhvervsturisme øger vores behov for mere hotelkapacitet. Postgården ligger jo centralt i forhold til bymidten, Kanalbyen og havnen, og med yderligere hotelkapacitet kommer vi til at servicere hele området. Det vil give en god synergi til os og samtidig også være en forudsætning for vores fremtidige udvikling,” siger bestyrelsesformand i Danske Hoteller A/S, Erik Sophus Falck.

Fredericia Havn er en bynær havn med et voksende erhvervsliv og ikke mindst med Kanalbyen som nabo. Med en investering på et to cifret millionbeløb i et nyt og moderne Port House II bidrager ADP til en harmonisk og moderne overgang mellem by og havn til gavn for Fredericia og Kanalbyen.

Det kommende byggeri er resultatet af et godt samspil mellem havnen og Kanalbyen og et ønske fra begge parter om at balancere vækstplanerne til gavn for by og havn.

”Som grundsælger er jeg naturligvis glad for, at aftalen er faldet på plads. Det betyder, at Kanalbyens og ADP’s samarbejde med Dorthe Mandrup Arkitekter om et moderne og fremtidssikret byggeri har båret frugt. Port House II kommer til at markere indgangen til Kanalbyen, og vi har været særligt optaget af de arkitektoniske kvaliteter på netop dette sted. At det samtidig giver mulighed for at to af Kanalbyens naboer kan skabe synergier til deres øvrige forretning gør, at aftalen skaber stor værdi for Fredericia set fra Kanalbyens perspektiv,” lyder det fra projektdirektør i Kanalbyen, Anne Mette Rahbæk.

Byggeriet af Port House II sættes igang i første kvartal af 2023 og forventes færdigbygget i begyndelsen af 2024.

The post Port House II – ADP opfører nyt kontordomicil i Fredericia first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Foto Forsvaret X
Sprængfarlig fangst: Fisker fangede 130 kilos dybvandsbombe
Ål
Efter kritik: Dansk supermarkedskæde dropper salg af ål
Iltsvind
Ny rapport: Iltsvind blev forværret i november
Foto Fiskeristyrelsen
Straksregulering om vilkår for fiskeri af kuller i Skagerrak og Kattegat
Foto Hirtshals Havn
Hirtshals Havn styrker sin position som knudepunkt for lakseindustrien

Relaterede artikler