Rekordmange Norwegian-skibe i Europa denne sommer

Rekordmange Norwegian-skibe i Europa denne sommer

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Tengyart Unsplash
Se videoen: Hvidhval død efter spektakulær redningsaktion
Foto Blue Water Shipping
Kom med til kæmpe jubilæumsfest, når Blue Water fylder 50
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Revlehaj
Dramatisk video: Sensationel hajfødsel i Kattegatcentret
Tilbageholdt – Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland
Tilbageholdt – Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland

Rekordmange Norwegian-skibe i Europa denne sommer

Norwegian Cruise Line (NCL) markerer, at Norwegian Escape med stor succes er vendt tilbage til Europa for første gang siden 2015. Skibet er ét ud af otte NCL-skibe, der krydser de europæiske have.

Norwegian Escape er NCL’s største skib i Europa og det første skib i Breakaway-Plus-klassen, der i en hel sæson skal krydse i de europæiske farvande.

Skibet har hjemhavn i Civitavecchia, Rom, og tilbyder krydstogter med syv til 11 overnatninger. Hver rejse byder på uforglemmelige ruter i en lang række lande, som eksempelvis rejsen den 13. august, hvor gæsterne kan udforske havne i Italien, Grækenland, Malta og Frankrig – fire solrige Middelhavslande. Skibets ruter omfatter også Santorini, Mykonos, Napoli og Livorno samt skjulte perler som Valletta og Messina. Med fem til otte stop i op til 13 timer og højst to dage til søs, har dermed gæsterne rig mulighed for at udforske lokalhistorien, beundre kunst eller nyde lokal gastronomi.

Norwegian Escape lancerer desuden NCL’s populære ’Meet the Winemaker’, når hun sejler mellem de græske øer og Italien. På turen den 17. juli kommer Certified Angus Beef og den berømte vinmager Antonio Hidalgo fra det familieejede spanske vinhus Bodegas Hidalgo La Gitana ombord. Den 17. oktober vil den verdensberømte Sandro Bottega fra Bottega S.p.A. være vin-vært på rejsen.

Med Norwegian Escape bliver det i alt otte NCL-skibe, der i løbet af sommeren sejler i Europa. NCL’s flåde anløber flere europæiske havne end noget andet moderne krydstogtselskab, og det giver gæsterne flere valgmuligheder end nogensinde før.

Norwegian Prima, det nyeste medlem af NCL’s flåde og det første skib i den banebrydende Prima-klasse, får sin debut i Europa i år. Derudover bliver det Norwegian Dawn, Norwegian Epic, Norwegian Escape, Norwegian Gem, Norwegian Getaway, Norwegian Jade og Norwegian Star, der i sommersæsonen 2022 vil krydse de europæiske farvande.

“Europa har altid været en destination, som rejsende fra hele verden har haft på deres ønskeliste, og det er et vigtigt rejsemål for NCL. Vi bestræber os på at tilbyde vores gæster et bredt udvalg af destinationer og ruter. Vi er glade for, at dette års Europa-sæson er vores mest omfattende til dato med otte skibe og mere end 100 anløbshavne. Vores Gæsten-først-politik forpligter os til at sætte vores gæster i centrum for alle vores beslutninger og tiltag, og derfor fortsætter vi med at forny vores produktudbud, som vi har gjort det i de sidste 55 år,” siger Managing Director Europe hos Norwegian Cruise Line, Kevin Bubolz.

The post Rekordmange Norwegian-skibe i Europa denne sommer first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Revlehaj
Dramatisk video: Sensationel hajfødsel i Kattegatcentret
Foto Tengyart Unsplash
Se videoen: Hvidhval død efter spektakulær redningsaktion
Foto Blue Water Shipping
Kom med til kæmpe jubilæumsfest, når Blue Water fylder 50
Stort olieudslip truer – FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte
Stort olieudslip truer – FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte
Foto ROMU
Levende kulturarv: Efter to års pause samles fjordens træskibe igen

Relaterede artikler