Rekordmange Norwegian-skibe i Europa denne sommer

Rekordmange Norwegian-skibe i Europa denne sommer

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Poul Erik Jessen
Ud af vagten: Havnedirektør fratrådt med øjeblikkelig virkning
-zGahmtfFMgU-unsplash
Sælsikre ruser og tejner: Millioner uddelt i til investeringer i kystfiskeriet
Årets sild 1
I weekenden går det løs: Masser af debutanter i Årets Sild 2024
Politiafspaerring_foto-Rigspolitiet-768x512
Efterforskning af vestjysk kutterdrab nærmer sig afslutning
dadab74e-b475-4b18-a6b2-39dcd163ae7f
Kandidatuddannelse i fiskeri: DTU indvier nyt campus i Hirtshals

Rekordmange Norwegian-skibe i Europa denne sommer

Norwegian Cruise Line (NCL) markerer, at Norwegian Escape med stor succes er vendt tilbage til Europa for første gang siden 2015. Skibet er ét ud af otte NCL-skibe, der krydser de europæiske have.

Norwegian Escape er NCL’s største skib i Europa og det første skib i Breakaway-Plus-klassen, der i en hel sæson skal krydse i de europæiske farvande.

Skibet har hjemhavn i Civitavecchia, Rom, og tilbyder krydstogter med syv til 11 overnatninger. Hver rejse byder på uforglemmelige ruter i en lang række lande, som eksempelvis rejsen den 13. august, hvor gæsterne kan udforske havne i Italien, Grækenland, Malta og Frankrig – fire solrige Middelhavslande. Skibets ruter omfatter også Santorini, Mykonos, Napoli og Livorno samt skjulte perler som Valletta og Messina. Med fem til otte stop i op til 13 timer og højst to dage til søs, har dermed gæsterne rig mulighed for at udforske lokalhistorien, beundre kunst eller nyde lokal gastronomi.

Norwegian Escape lancerer desuden NCL’s populære ’Meet the Winemaker’, når hun sejler mellem de græske øer og Italien. På turen den 17. juli kommer Certified Angus Beef og den berømte vinmager Antonio Hidalgo fra det familieejede spanske vinhus Bodegas Hidalgo La Gitana ombord. Den 17. oktober vil den verdensberømte Sandro Bottega fra Bottega S.p.A. være vin-vært på rejsen.

Med Norwegian Escape bliver det i alt otte NCL-skibe, der i løbet af sommeren sejler i Europa. NCL’s flåde anløber flere europæiske havne end noget andet moderne krydstogtselskab, og det giver gæsterne flere valgmuligheder end nogensinde før.

Norwegian Prima, det nyeste medlem af NCL’s flåde og det første skib i den banebrydende Prima-klasse, får sin debut i Europa i år. Derudover bliver det Norwegian Dawn, Norwegian Epic, Norwegian Escape, Norwegian Gem, Norwegian Getaway, Norwegian Jade og Norwegian Star, der i sommersæsonen 2022 vil krydse de europæiske farvande.

“Europa har altid været en destination, som rejsende fra hele verden har haft på deres ønskeliste, og det er et vigtigt rejsemål for NCL. Vi bestræber os på at tilbyde vores gæster et bredt udvalg af destinationer og ruter. Vi er glade for, at dette års Europa-sæson er vores mest omfattende til dato med otte skibe og mere end 100 anløbshavne. Vores Gæsten-først-politik forpligter os til at sætte vores gæster i centrum for alle vores beslutninger og tiltag, og derfor fortsætter vi med at forny vores produktudbud, som vi har gjort det i de sidste 55 år,” siger Managing Director Europe hos Norwegian Cruise Line, Kevin Bubolz.

The post Rekordmange Norwegian-skibe i Europa denne sommer first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Poul Erik Jessen
Ud af vagten: Havnedirektør fratrådt med øjeblikkelig virkning
dadab74e-b475-4b18-a6b2-39dcd163ae7f
Kandidatuddannelse i fiskeri: DTU indvier nyt campus i Hirtshals
Politiafspaerring_foto-Rigspolitiet-768x512
Efterforskning af vestjysk kutterdrab nærmer sig afslutning
Fiskeriminister Jacob Jensen V
Nu vil fiskeriministeren luge ud i regler og lovgivning for fiskerne
Flere indbrud på isbryderen i Hals: Ejer truer med politianmeldelse
Flere indbrud på isbryderen i Hals: Ejer truer med politianmeldelse

Relaterede artikler