Se den skønne video – Nybygget hospitalsskib indviet i Afrika

Se den skønne video – Nybygget hospitalsskib indviet i Afrika

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Tengyart Unsplash
Se videoen: Hvidhval død efter spektakulær redningsaktion
Foto Blue Water Shipping
Kom med til kæmpe jubilæumsfest, når Blue Water fylder 50
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Tilbageholdt – Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland
Tilbageholdt – Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland
Revlehaj
Dramatisk video: Sensationel hajfødsel i Kattegatcentret

Se den skønne video – Nybygget hospitalsskib indviet i Afrika

Begge hospitalsskibe fra Mercy Ships er i Afrika. Skibet Global Mercy har nemlig sluttet sig til felttjenesten i Senegal, hvor det side om side med den gamle danske storebæltsfærge, Africa Mercy, skal bringe håb og helbredelse.

Den 27. maj var en stor dag for Mercy Ships, da organisationens nybyggede hospitalsskib Global Mercy påbegyndte sin store mission i Senegal, hvor det skal fungere som et flydende træningscenter for hundredvis af lokale kursister, der bliver rustet til at kunne styrke kirurgisk, obstetrisk og anæstetisk pleje i Afrika.

Global Mercy ankom til kajen i Dakar, og siden da er skibet blevet indviet og velsignet ved en fejringsceremoni. Den senegalesiske regering bød det nye skib velkommen og erklærede det klar til sin første felttjeneste ved at knuse en vase med blomster mod skibets skrog.

Flere hundrede mennesker var samlet og sang og fejrede det nye skib og det fremtidige livsforandrende arbejde, det skal rumme. Ceremonien blev også overværet af flere frivillige fra Danmark, som i øjeblikket er på stedet og arbejder for at hjælpe mennesker med at få deres liv forvandlet.

“Det har været nogle helt fantastiske dage i Senegal fyldt med glæde, farver, forundring og håb. Det har været berigende at møde dygtige afrikanske kirurger, den samlede ledelse af Mercy Ships og ikke mindst at besøge vores to skibe, der nu ligger side om side. Ombord på Africa Mercy havde jeg fornøjelsen af at møde danske Miriam, som lige var ankommet dagen før vores møde. Sammen prøvede vi at finde rundt på det store skib og skulle selvfølgelig have vores billede taget sammen foran det gamle togkort,” lyder det fra generalsekretær for Mercy Ships Danmark, Vibeke Hauge Førrisdahl, som var med til den store fejring i Senegal.

The post Se den skønne video – Nybygget hospitalsskib indviet i Afrika first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Revlehaj
Dramatisk video: Sensationel hajfødsel i Kattegatcentret
Foto Tengyart Unsplash
Se videoen: Hvidhval død efter spektakulær redningsaktion
Foto Blue Water Shipping
Kom med til kæmpe jubilæumsfest, når Blue Water fylder 50
Stort olieudslip truer – FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte
Stort olieudslip truer – FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte
Foto ROMU
Levende kulturarv: Efter to års pause samles fjordens træskibe igen

Relaterede artikler