Det musikalske program er klar til The Tall Ships Races

Foto: Tall Ships Races 2022 Aalborg
Foto: Tall Ships Races 2022 Aalborg

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Tengyart Unsplash
Se videoen: Hvidhval død efter spektakulær redningsaktion
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Politi finder 700 kilo kokain på Maersk-containerskib
Foto Blue Water Shipping
Kom med til kæmpe jubilæumsfest, når Blue Water fylder 50
Revlehaj
Dramatisk video: Sensationel hajfødsel i Kattegatcentret
Tilbageholdt – Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland
Tilbageholdt – Hul i skroget på krydstogtskib aflyser rejse til Grønland

Stjerne som Tobias Rahim, Calby, TV2 og Birthe Kjær er alle en del af den varierede buket af navne, som spiller op ved årets udgave af The Tall Ships Races i Aalborg.

I tillæg til de allerede offentliggjorte navne er der både kendte navne som Lis Sørensen, Rikke Thomsen, The Blue Van, Souvenirs, Christian Hjelm og Alex Nyborg & Circle of Friends og lokale navne som Martin Buster, Henrik Fevre, Al Jacobi og Tundra.

I alt kan publikum glæde sig til 51 optrædener fordelt på fire scener. Scenerne på Slotspladsen og på Aktivitetspladsen ligner sig selv. Deres placering og størrelse svarer til det, man kunne opleve under The Tall Ships Races i 2019. Scenen i Nørresundby er resultatet af, at to mindre er blevet slået sammen til en stor. Derfor kan store danske navne som Poul Krebs, Johnny Deluxe, Birthe Kjær og Dodo & the Dodos opleves på solsiden. Teltet på Musikkens Plads i 2022 erstatter det, der i 2019 var placeret i Østre Havn.

Mens de største navne optræder på de store friluftsscener på henholdsvis Slotspladsen i Aalborg og Nordre Havnegade i Nørresundby, kan de mindre navne opleves i mere intime rammer i de to telte. På teltet ved Musikkens Plads fylder den lokale musik meget, mens teltet på Aktivitetspladsen er mere genrespecifikt og vil emme af folk og blues de tre dage.

“Vi har forsøgt at lave et program, der på en gang er bredt, så der er noget for alle aldersgrupper, og samtidig ikke trækker i alt for mange retninger. Vi har denne gang samtidig opprioriteret originalmusikken på bekostning af kopimusikken,” fortæller Keld Rud Nielsen fra The Tall Ships Races Aalborg, der er ansvarlig for musik og underholdning.

“Vi har navne, der tidligere har begejstret publikum til The Tall Ships Races som TV2, Birthe Kjær og Dodo & the Dodos, og navne som optræder til eventen for første gang som Tobias Rahim, Allan Olsen og Fyr & Flamme. Der er en balance mellem gamle kendinge og nye bekendtskaber,” siger han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Revlehaj
Dramatisk video: Sensationel hajfødsel i Kattegatcentret
Foto Tengyart Unsplash
Se videoen: Hvidhval død efter spektakulær redningsaktion
Foto Blue Water Shipping
Kom med til kæmpe jubilæumsfest, når Blue Water fylder 50
Stort olieudslip truer – FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte
Stort olieudslip truer – FN arbejder på redningsoperation med dansk støtte
Foto ROMU
Levende kulturarv: Efter to års pause samles fjordens træskibe igen

Relaterede artikler