Vild færgeoverfart – Lille dreng født ombord på Molslinjen

Vild færgeoverfart – Lille dreng født ombord på Molslinjen

En kvinde fødte lørdag aften en lille dreng ombord på en af Molslinjens færger mellem Sjællands Odde og Aarhus.

Publisert Sist oppdatert
Vild færgeoverfart – Lille dreng født ombord på Molslinjen

Det blev til mere end blot en kop kaffe og en sandwich for Torben Kvist Nielsen og Suangsamorn Waiyaphat, da de lørdag aften tog færgen hjem til Aarhus efter en tur til Sjælland.

Parret fik nemlig også en søn under overfarten, da Suangsamorn Waiyaphat, som var gravid i niende måned, gik i fødsel kort efter afgang fra Sjællands Odde. Det skriver TV2 Østjylland.

Torben Kvist Nielsen var hurtig til at kontakte personalet ombord på færgen, der spærrede en større del af skibet af, og med hjælp fra to læger og en jordemorderstuderende, som var med på overfarten, lykkedes det for Suangsamorn Waiyaphat på blot 10 minutter at føde en sund og velskabt dreng på 51 centimeter og 3.232 gram.

Dramaet var dog ikke overstået for den lille familie, der i øvrigt også tæller en 2-årig datter, som var med ombord. Omkring et kvarter før ankomsten til Aarhus viste Suangsamorn Waiyaphat nemlig tegn på svangerskabsforgiftning, da hun blev fraværende og begyndte at ryste, og parret blev derfor hentet af en ambulance, som stod klar ved færgelejet i Østjylland.

Heldigvis blev Suangsamorn Waiyaphat hurtigt fragtet til sygehuset, hvor hendes tilstand blev stabiliseret.

“Vi vil så gerne sige tak til hele personalet og folk, der smed alt for at hjælpe,” lyder det fra Torben Kvist Nielsen til TV2 Østjylland.

The post Vild færgeoverfart – Lille dreng født ombord på Molslinjen first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS