Over 1 million rejsende med ForSea i juli måned

Over 1 million rejsende med ForSea i juli måned

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Brasen og skaller er nogle af de fisk, der skal fiskes op af Snesere Sø for at skabe en bedre biodiversitet og et bedre vandmiljø i søen
Stor dansk sø skal restaureres - Fisk ender som krokodillefoder
Arkivfoto Horsens Havn
Fisk gispede efter luft - Østjysk havn ramt af stort kemikalieudslip
DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Foto- Peter Bondo
Iltsvind bliver mere og mere udbredt i de indre danske farvande
Flotte billeder: Returtransport af 653 tons hydraulisk hammer
Flotte billeder: Returtransport af 653 tons hydraulisk hammer

Over 1 million rejsende med ForSea i juli måned

Rejselysten er tilbage og sundet krydses igen lige så ofte som før pandemien. Staycation er kommet for at blive, og der er rigtig mange “hjemmerejsende”. I juli måned sejlede mere end én million af dem med ForSea.

Efter to tunge år med pandemi er ForSea tilbage på niveauer som under normalåret 2019. Der er mange rejsende, og lysten til at spise godt, shoppe og besøge den anden side af sundet, er stor. ForSea ser en stigning, først og fremmest på landgangspassagerer, hvilket tyder på, at netop de korte, spontane rejser, ofte dagsture, udgør en stor del af stigningen.

På bare en enkelt dag i juli rejste et rekordstort antal på 28.228 landgangspassagerer med færgerne, hvilket man ikke har målt siden en julidag i 1996. Og gæsterne under ikke bare sig selv en rejse, men nyder også godt af ForSeas udbud ombord, som restaurant, café og shopping.

”Det føles fantastisk efter to år at kunne se stabilitet i vores rejsestatistik. Vi har under årene med pandemien arbejdet hårdt for at forbedre oplevelsen for vores gæster og har i videst muligt omfang sejlet efter ordinær sejlplan. Vi har lagt enorme resurser i vores tilbud ombord for at kunne sikre en bæredygtig rejse ud fra flere perspektiver. Nu står vi her, med mere end én million rejsende i juli, en KRAV-certificeret restaurant og et udbud i vores butikker, som gæsterne værdsætter, hvilket salgstallene tydeligt viser. Dertil kan lægges den grønne rejse, med en CO2-reduktion på 26.200 ton siden 2016. Det føles fantastisk,” siger CEO i ForSea, Kristian Durhuus.

I 2019 transporterede ForSea 7 millioner passagerer og 1,3 millioner personbiler, 440.000 lastbiler og 16.000 busser og rutebiler. Det svarer til 20 procent af de køretøjer, der krydsede Øresund i 2019.

The post Over 1 million rejsende med ForSea i juli måned first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Brasen og skaller er nogle af de fisk, der skal fiskes op af Snesere Sø for at skabe en bedre biodiversitet og et bedre vandmiljø i søen
Stor dansk sø skal restaureres - Fisk ender som krokodillefoder
Arkivfoto Horsens Havn
Fisk gispede efter luft - Østjysk havn ramt af stort kemikalieudslip
Danske fiskere får bedre arbejdsforhold
Flere millioner til fiskerne: Ophugningsstøtte i Østersøen fordobles

Relaterede artikler