Styrker ledelsen – Sundbusserne har fået nye medejere

Styrker ledelsen – Sundbusserne har fået nye medejere

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Danske fiskere får bedre arbejdsforhold
Flere millioner til fiskerne: Ophugningsstøtte i Østersøen fordobles
Foto Hempel AS
Hempel knytter kreditfaciliteter på 1,5 mia. euro til bæredygtighed
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Smuk video: Kom helt tæt på Danmarks nye hurtigfærge
Smuk video: Kom helt tæt på Danmarks nye hurtigfærge

Styrker ledelsen – Sundbusserne har fået nye medejere

Rederiet Sundbusserne, der dominerer Øresund med flere ruter ud fra Helsingør, blandt andet til Helsingborg, Hven og København, har denne uge fået nye medejere.

For at styrke eksisterende ruter og produkter samt med henblik på at udvide med nye tiltag på Øresund, har Sundbusserne fået nye stærke kræfter i ejerkredsen.

De nye medejere ønsker at styrke og udvikle hovedruten Helsingør-Helsingborg og sommerruten København-Hven-Helsingør samt de andre ruter, Sundbusserne arbejder med. Som et led i den plan har rederiets færger M/S Pernille og M/S Jeppe allerede været på værft og er blevet opgraderede såvel indvendigt som udvendigt.

Geir Jansen sælger sine aktier i Sundbusserne A/S til Dujardin A/S, der tegnes af Ralf Dujardin, direktør og bestyrelsesformand, og ’Kronborg Capital’ – et lokalt investeringsselskab – er indtrådt med en andel. Hans Froholdt fortsætter som medejer og vil fortsat tegne virksomheden udadtil. De nye medejere, der alle er erfarne forretningsfolk og nogle også shippingkyndige, vil indgå i bestyrelse og deltage aktivt i strategi og planlægning, men ikke i rederiets egentlige drift.

”Vi er gået ind Sundbusserne med den intention at arbejde på den lange bane. Sundbusserne er en unik virksomhed, der kan så meget mere end at transportere gæster. Det er en hyggelig oplevelse at tage en Sundbus, hvad enten det er ruten Helsingør-Helsingborg, Helsingør-Hven-København eller Helsingør og Helsingborg-København. Netop det at skabe oplevelser er helt central i den vision og de planer, vi arbejder med. Vi er meget optimistiske i forhold til med den ene hånd at konsolidere og med den anden hånd udvikle virksomheden og aktiviteterne yderligere,” lyder det fra Ralf Dujardin.

”Jeg er både glad og lettet over de nye stærke kræfter, der er kommet til. Alle kan forestille sig, at de sidste år med Covid-19 og lange perioder, hvor vi har været lukket ned, har været hårde for en virksomhed som vores. Denne nye, stærke ejerkonstruktion er lige det, der skal til, for at skubbe Sundbusserne helt ind i fremtidens færgefart,” siger Hans Froholdt.

The post Styrker ledelsen – Sundbusserne har fået nye medejere first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Nordwind
Se billederne: Krigsfiskekutter på værft i Hvide Sande
Spildevand i Agersø Sund
Føler sig overset - Fiskere har kæmperegninger og får ingen hjælp
Scanel
Orskov Group køber sig ind i Scanel - Her er den nye ejerkreds

Relaterede artikler