Kom på guidede sejlture om Lynetteholm

Kom på guidede sejlture om Lynetteholm

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Danske fiskere får bedre arbejdsforhold
Flere millioner til fiskerne: Ophugningsstøtte i Østersøen fordobles
Foto Hempel AS
Hempel knytter kreditfaciliteter på 1,5 mia. euro til bæredygtighed
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Smuk video: Kom helt tæt på Danmarks nye hurtigfærge
Smuk video: Kom helt tæt på Danmarks nye hurtigfærge

Kom på guidede sejlture om Lynetteholm

By & Havn inviterer på sejlture, hvor interesserede ombord på båden Portus kan høre mere om, hvordan Københavns nye halvø og stormflodssikringsprojekt anlægges i havnen.

By & Havn skal anlægge Lynetteholm ved at opfylde et areal mellem Refshaleøen og Nordhavn øst for Trekroner. Halvøen bliver i alt 275 hektar og får et grønt kystlandskab ud mod Øresund, som skal indgå som en del af den samlede stormflodssikring af København.

Sådan lyder beskrivelsen af Lynetteholmen, som er i fuld gang med at blive anlagt. Sommeren igennem har By & Havn inviteret nysgerrige sjæle på guidede sejlture med båden Portus rundt i hovedstadens havn, for at høre nærmere om, hvordan jorden fra Københavns mange byggeprojekter skal genbruge til at anlægge Lynetteholm og hvilke tanker og visioner, der ligger bag skabelsen af halvøens kommende kystlandskab og rekreative område mod Øresund.

Ind i det tidlige efterår fortsætter de guidede ture, og i første omgang er der planlagt fem af slagsen, hvor skiftevis administrerende direktør i By & Havn, Anne Skovbro, og udviklingsdirektør, Ingvar Sejr Hansen, vil fortælle om visionen for Lynetteholm samt om selve anlægget af halvøen.

Herudover vil By & Havns rådgivere fra blandt andre COWI, Arkitema og Tredje Natur give et indblik i det enorme forarbejde til Lynetteholm på tværs af mange fagspecialister og arkitekter, herunder særligt om konstruktionen af halvøens omkreds og kystlandskab. Endelig vil medarbejdere fra entreprenørfirmaerne Aarsleff og Munck fortælle om, hvordan anlægsarbejdet rent praktisk foregår netop nu og fremover.

Deltagerne på turen bliver udstyret med et headset, så alle kan høre godt uden at skulle stå/sidde tæt sammen, og By & Havn byder desuden på en kop kaffe og en cookie.

Tilmeld, som er efter først-til-mølle-princippet, sker via links til de fem datoer: 30/8, 15/9, 27/9, 13/10 og 27/10 – alle dage kl. 16.00 fra Nordre Toldbod 7, 1259 København K.

By & Havn gør opmærksom på, at de desværre ikke har mulighed for at betjene kørestolsbrugere og gangbesværede ombord på båden Portus. Der tages desuden forbehold for aflysning, hvis vejret på dagen ikke egner sig til sejlads.

The post Kom på guidede sejlture om Lynetteholm first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Nordwind
Se billederne: Krigsfiskekutter på værft i Hvide Sande
Spildevand i Agersø Sund
Føler sig overset - Fiskere har kæmperegninger og får ingen hjælp
Scanel
Orskov Group køber sig ind i Scanel - Her er den nye ejerkreds

Relaterede artikler