Ny partner går ind i Danish Maritime Fair

Ny partner går ind i Danish Maritime Fair

Den globale event- og marketingvirksomhed, MCI, går ind som ny partner i messen Danish Maritime Fair.

Publisert Sist oppdatert
Ny partner går ind i Danish Maritime Fair

Den maritime messe Danish Maritime Fair får tilført nye kræfter til styregruppen. Messedirektør René Wittendorff har nemlig indgået et nyt partnerskab med den globale event- og marketingvirksomhed MCI.

“Vi supplerer hinanden rigtig fint. De er jo eksperter i konferencer, og i det hele taget har de stor international erfaring i at køre disse arrangementer,” siger René Wittendorff.

Det nye partnerskab kommer knapt et halvt år efter seneste udgave af Danish Maritime Fair løb af stabelen. Her blev messen afholdt som en del af konferencen World Maritime Technology Conference.

“I år var det en speciel udgave af DMF, hvor udstillerdelen var meget lille i forhold til normalt, og hvor konferencedelen fyldte næsten det hele. Næste gang er den 14. – 15. maj 2024. Der er vi tilbage med et arrangement, der bliver langt større på udstillerdelen. Vi regner også med at lave et stort konferenceprogram til at understøtte udstillingen, men det er på udstillerdelen, at vægten bliver lagt, hvorfor der også forventes langt flere besøgende,” lyder det fra René Wittendorff.

Danish Maritime Fair afholdet hvert andet år.

The post Ny partner går ind i Danish Maritime Fair first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS