Maersk gennemfører opkøb til 27 milliarder

Maersk gennemfører opkøb til 27 milliarder

Maersks opkøb af virksomheden LF Logistics fra Hong Kong er onsdag morgen blevet bekræftet gennemført.

Publisert Sist oppdatert
Maersk gennemfører opkøb til 27 milliarder

A.P. Møller – Maersk har lukket opkøbet af Hong Kong-virksomheden LF Logistics. Købet til 27 milliarder kroner blev annonceret i december 2021, men det er nu gennemført. Det oplyser Maersk i en pressemeddelelse.

LF Logistics tilbyder primært logistikydelser til kunder i Asien-Pacific indenfor forretningsområderne In-Country Logistics (ICL) og Global Freight Management, og virksomheden beskæftiger 10.000 medarbejdere i 14 lande i Asien-Pacific-regionen.

“Jeg er begejstret for at byde LF Logistics velkommen i Maersk. Maersk Asia har historisk set primært været fokuseret på skibstransport ud af Asien og relaterede logistikydelser. Med opkøbet af LF Logistics opnår Maersk unikke og ‘best-in-class’-evner til at servicere de vigtige og hurtigt voksende forbrugsmarkeder i Asien. Ydermere positionerer LF Logistics ekspertise inden for omnichannel fulfilment os godt i forhold til det globale e-handels marked,” siger Regional Managing Director for Asia Pacific i A.P. Møller – Maersk, Ditlev Blicher.

The post Maersk gennemfører opkøb til 27 milliarder first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS