Kom til åben havn og åben byggeplads ved den nye Storstrømsbro

Kom til åben havn og åben byggeplads ved den nye Storstrømsbro

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Danske fiskere får bedre arbejdsforhold
Flere millioner til fiskerne: Ophugningsstøtte i Østersøen fordobles
Foto Hempel AS
Hempel knytter kreditfaciliteter på 1,5 mia. euro til bæredygtighed
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Smuk video: Kom helt tæt på Danmarks nye hurtigfærge
Smuk video: Kom helt tæt på Danmarks nye hurtigfærge

Kom til åben havn og åben byggeplads ved den nye Storstrømsbro

Søndag den 18. september får alle interesserede nu mulighed for at komme ind bag hegnet til Vordingborg Havn og byggepladsen til den nye Storstrømsbro.

Kunne du tænke dig at komme helt tæt på de store betonelementer til den nye Storstrømsbro? Vil du følge med i, hvordan Vordingborg Havn arbejder med at udvide sit område, og få et kig ind hos nogle af de virksomheder som holder til på havnen? Så har du chancen nu.

Vejdirektoratet, hovedentreprenøren SBJV, Vordingborg Havn og en række af virksomhederne på havnen står sammen om at invitere borgere og andre interesserede indenfor til en spændende dag på Masnedø.

Det sker søndag den 18. september i tidsrummet fra klokken 10.00 til 15.00 på Storstrømsbroens byggeplads og Vordingborg Havn på Masnedø.

”Vi oplever en stor interesse for byggeriet af Storstrømsbroen, og derfor vil vi gerne invitere alle interesserede om på den anden side af byggepladshegnet og helt tæt på både byggeriet og de mange maskiner. Det er en unik chance for at se det hele på nærmeste hold,” siger projektchef fra Vejdirektoratet, Niels Gottlieb.

På dagen kan man komme rundt på havnen og møde nogle af de mange virksomheder og se området, hvor havnen udvider. Samtidig er der mulighed for at se værket, der producerer beton til den nye bro, og komme ind i nogle af hallerne, hvor elementerne til både bropiller og brofag bliver støbt.

”Vi glæder os til endelig at kunne vise offentligheden, hvor langt vi er nået med vores igangværende udvidelse og håber, at mange besøgende vil lægge vejen forbi,” lyder det fra havnedirektør på Vordingborg Havn, Jan-Jaap Cramer.

Hovedentreprenøren SBJV har tilrettelagt en rute gennem byggepladsen, hvor gæsterne kan få et godt indtryk af, hvor stort et projekt, det er at bygge en ny Storstrømsbro.

”Arbejdet med broen bliver mere og mere synligt på land og på vand. Vi glæder os til at give lokale borgere og andre interesserede mulighed for at komme tæt på og se med egne øjne, hvordan vi arbejder med det store byggeri,” siger projektdirektør hos SBJV, Barry Crouchman.

Vejdirektoratet, SBJV og Vordingborg Havn opfordrer til, at så mange gæster som muligt cykler til arrangementet, da parkeringspladser vil ligge et stykke fra selve byggepladsen eller havnen.

The post Kom til åben havn og åben byggeplads ved den nye Storstrømsbro first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Nordwind
Se billederne: Krigsfiskekutter på værft i Hvide Sande
Spildevand i Agersø Sund
Føler sig overset - Fiskere har kæmperegninger og får ingen hjælp
Scanel
Orskov Group køber sig ind i Scanel - Her er den nye ejerkreds

Relaterede artikler