A.P. Møller – Mærsk vinder Årsrapportprisen 2022

A.P. Møller – Mærsk vinder Årsrapportprisen 2022

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Brasen og skaller er nogle af de fisk, der skal fiskes op af Snesere Sø for at skabe en bedre biodiversitet og et bedre vandmiljø i søen
Stor dansk sø skal restaureres - Fisk ender som krokodillefoder
Arkivfoto Horsens Havn
Fisk gispede efter luft - Østjysk havn ramt af stort kemikalieudslip
DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Foto- Peter Bondo
Iltsvind bliver mere og mere udbredt i de indre danske farvande
Foto: DFPO
Bekendtgørelse om trawlforbud i Bælthavet sendt i høring

A.P. Møller – Mærsk vinder Årsrapportprisen 2022

Danmarks største virksomhed, A.P. Møller – Maersk, har vundet Årsrapportprisen for en veldisponeret årsrapport, der giver dyb indsigt i virksomhedens drift, styring og økonomi.

Det blev den danske rederi- og shippinggigant, A.P. Møller – Maersk, som løb med prisen for bedste årsrapport 2022. Det oplyser Dansk Industri, som sammen med FSR – danske revisorer står bag Årsrapportprisen 2022, i en pressemeddelelse.

Prisen blev overrakt til Vice President Henrik Jensen ved et velbesøgt arrangement i Industriens Hus den 1. september 2022.

Dommerkomitéen har lagt særligt vægt på beskrivelsen af de væsentlige risici, der påvirkede året, samt på rapportens beskrivelse af industriens og den makroøkonomiske udvik­ling, og på ledelsens syn på udviklingen, usikkerheder og trends, der er klart forankret i beskrivelsen af strategien, transformationen og ESG-målsætningerne.

A.P. Møller – Maersk lykkes med en veldisponeret årsrapport for 2021 med stor transparens, der giver dyb indsigt i virksomhedens drift, styring og økonomi. Det er en stor koncern, der favner bredt, men A.P. Møller – Maersk giver et overblik, som sjældent ses bedre.

“Det har været vigtigt for os, at vi foruden at dele det finansielle resultat også har givet stakeholdere indblik i baggrunden for tallene. I A.P. Møller – Maersks årsrapport har vi med afsæt i vores strategi især haft fokus på, hvordan vi har hjulpet vores kunder med de udfordringer, som verden blev mødt med i 2021, og hvordan de strategiske fremskridt har været med til at danne grundlaget for en mere stabil og profitabel forretning. Vores mål har været at skabe en læsevenlig årsrapport, som dels har kunnet skabe værdi for kendere af virksomheden, men som også har været en forståelig introduktion for nytilkomne uden forudgående kendskab til selskabets strategi eller bæredygtighedsmål. På den baggrund er vi stolte over at blive anerkendt med Årsrapportprisen,” siger Vice President Henrik Jensen.

Det er Dansk Industri og FSR – danske revisorer, der hvert år uddeler Årsrapportprisen til den virksomhed blandt de 100 største virksomheder herhjemme, som har aflagt den bedste og mest informative årsrapport.

The post A.P. Møller – Mærsk vinder Årsrapportprisen 2022 first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

DCIM100MEDIADJI_0651
Kæmpe fald - Prisen på hummer styrtdykker i Sverige
Fisketrawler
Tre ud af fire vil have forbud mod bundtrawl i beskyttet hav
Brasen og skaller er nogle af de fisk, der skal fiskes op af Snesere Sø for at skabe en bedre biodiversitet og et bedre vandmiljø i søen
Stor dansk sø skal restaureres - Fisk ender som krokodillefoder
Arkivfoto Horsens Havn
Fisk gispede efter luft - Østjysk havn ramt af stort kemikalieudslip
Danske fiskere får bedre arbejdsforhold
Flere millioner til fiskerne: Ophugningsstøtte i Østersøen fordobles

Relaterede artikler