Svanehøj udvikler ny fuel-pumpe til LNG-drevne skibe

Svanehøj udvikler ny fuel-pumpe til LNG-drevne skibe

Med lanceringen af et helt nyt pumpedesign til LNG bliver Svanehøj den første leverandør på marinemarkedet, der kan tilbyde både deepwell-pumper og neddykkede pumper til fuel-systemer.

Publisert Sist oppdatert
Svanehøj udvikler ny fuel-pumpe til LNG-drevne skibe

Efterspørgslen på flydende gas stiger, og der bestilles LNG-drevne skibe som aldrig før. Derfor bygger Svanehøj nu videre på de seneste års vækst inden for løsninger til netop flydende gas med en ambitiøs investering i et nyt elektrisk neddykket pumpedesign til LNG-drevne skibe. Den nye CS-pumpe (navnet er en forkortelse af cryogenic submerged) præsenteres i denne uge på SMM-messen i Hamborg.

Svanehøj har de seneste år positioneret sig stærkt som en førende leverandør af langakslede deepwell-pumper, hvor motoren og andre elektriske dele er placeret på dæk. CS-pumpen er en neddykket pumpe, som er installeret nede i tanken.

Dermed bliver Svanehøj den første leverandør i branchen, der kan tilbyde både deepwell-pumper og neddykkede pumper til elektriske fuel-systemer.

“Med den nye CS-pumpe til LNG styrker vi vores position på et marked i rivende udvikling. Vi kommer til at differentiere os fra vores konkurrenter ved at tilbyde rådgivning, der er neutral i forhold til valg af teknologi. På den måde vil vi sikre, at kunden altid får den løsning, der passer bedst til det konkrete projekt,” siger direktør for Sales & Projects hos Svanehøj, Johnny Houmann.

The post Svanehøj udvikler ny fuel-pumpe til LNG-drevne skibe first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS