Rolig generalforsamling – Færgerederierne genvælger bestyrelse

Rolig generalforsamling – Færgerederierne genvælger bestyrelse

På årets generalforsamling i Færgerederierne er der genvalg til hele bestyrelsen. Administrerende direktør for Molslinjen, Carsten Jensen, fortsætter som formand, og administredende direktør for Scandlines, Carsten Nørland, fortsætter som næstformand.

Publisert Sist oppdatert
Rolig generalforsamling – Færgerederierne genvælger bestyrelse

Der var genvalg til samtlige bestyrelsesmedlemmer i Færgerederierne på dagens generalforsamling. Færgerederierne har Molslinjen, Scandlines og ForSea som medlemmer og Læsøfærgen og Småøernes Færgeselskaber som associerede medlemmer.

Dermed kan Molslinjens administrerende direktør Carsten Jensen se frem til endnu et år som formand i Færgerederierne.

”Jeg er glad for genvalget til formandsposten, og jeg ser frem til endnu et år i tjeneste for færgerne herhjemme. Færgerne står et rigtig godt sted, hvor vi netop har overstået en god sommer, som minder om dem, vi kender, fra før pandemien. Det glæder vi os over, men vi er samtidig meget opmærksomme på den vanskelige situation, vi også er i pga. høje energipriser og høj inflation. Så hvis man skal holde den positive tilgang, så bliver det kommende år helt sikkert ikke kedeligt,” siger Carsten Jensen.

Carsten Nørland, administrerende direktør i Scandlines fortsætter i bestyrelsen som næstformand, og ForSeas administrerende direktør, Kristian Durhuus, er fortsat medlem af bestyrelsen.

Efter fredagens generalforsamling ser Færgerederiernes bestyrelse således ud:

Formand: Adm. direktør Carsten Jensen, MOLSLINJEN A/S
Næstformand: Adm. direktør Carsten Nørland, Scandlines Danmark
Bestyrelsesmedlem: Adm. direktør Kristian Durhuus, ForSea

The post Rolig generalforsamling – Færgerederierne genvælger bestyrelse first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS