Her er vinderen af kontrakten på Nordhavnstunnelen i København

Her er vinderen af kontrakten på Nordhavnstunnelen i København

Niras har netop skrevet under på en kontakt med Vejdirektoratet for den 1,4 kilometer lange Nordhavnstunnel sammen med joint venture partnerne MT Højgaard Danmark og belgiske N.V. Besix S.A.

Publisert Sist oppdatert
Her er vinderen af kontrakten på Nordhavnstunnelen i København

Niras har fået tilføjet endnu et stort projekt til sin voksende portefølje for tunneler med kontrakten for Nordhavnstunnelen i København, der er opnået i fællesskab med MT Højgaard Danmark, N.V. Besix S.A., Bravida Danmark A/S og Jacobs.

”Det her er endnu et kapitel i den Askepot fortælling, som Niras har oplevet de seneste år inden for tunnelområdet. Vi har gennemgået en kolossal stor udvikling, og vi har formået at vinde en række højt profilerede tunnelprojekter i Danmark og Norge, som har slået Niras’ navn fast som en seriøs aktør inden for dette område,” lyder det fra Vice President i Niras, Christoffer Truelsen.

Den 1,4 kilometer lange tunnel vil blive opført under Svanemøllen Havn i København, og projektet vil blandt andet omfatte en ny midlertidig marina til 750 sejlbåde. Den nye tunnel vil forberede infrastruktur og trafikal adgangsforhold til byudviklingsområderne i ydre og indre Nordhavn, ligesom projektet også vil lette dele af den tunge trafik på Østerbro. Det forventes, at den nye tunnel vil have en trafik på cirka 8.200 biler i døgnet i åbningsåret.

Den samlede værdi for kontrakten er 2,6 milliarder kroner, og projektet forventes færdiggjort i 2027.

The post Her er vinderen af kontrakten på Nordhavnstunnelen i København first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS