Vild anklage: Besætning på bulker dræber to blinde passagerer

Vild anklage: Besætning på bulker dræber to blinde passagerer

En gruppe blinde passagerer fra Nigeria, som havde sneget sig ombord på bulkeren Ophelia, hævder, at to personer blev slået ihjel af skibets besætning.

Publisert Sist oppdatert
Vild anklage: Besætning på bulker dræber to blinde passagerer

En lettere bizar og mystisk historie har ramt skibsfarten, efter en gruppe på 12 blinde passagerer fra Nigeria, som havde sneget sig ombord på den kinesiske bulker Ophelia, hævder, at besætningen slog to af de ubudne gæster i hjel. Det skriver flere medier her i blandt Lagos Post.

Gruppen af blinde passagerer – som altså skulle tælle i alt 14 personer – var angiveligt steget på skibet i den nigerianske hovedstad Lagos og havde håb om at komme med til Japan, men da bulkeren befandt sig ud for Liberia i Vestafrika blev de fundet af skibets besætning.

Herefter skulle søfolkene angiveligt have sprøjtet varmt vand på gruppen af nigerianere, inden flere selv sprang overbord, mens andre ifølge afrikanernes udsagt blev smidt overbord. Lokale fiskere reddede dog mændende, som de fandt svømmende mod bredden i Liberia.

Nigerianerne har fortalt deres historie til Liberias Joint Security Task Force i Grand Kru, hvor de altså også fortalte, at to af deres kammerater blev slået ihjel af skibets besætning. Det er endnu ikke offentliggjort hvordan eller hvorfor søfolkene skulle have slået de blinde passagerer ihjel.

The post Vild anklage: Besætning på bulker dræber to blinde passagerer first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS