Orskov Group køber sig ind i Scanel – Her er den nye ejerkreds

Fra venstre ses Palle Thordal Lavrsen, Christina Ørskov og Jakob Tvilling Grønkjær. Foto: Scanel
Fra venstre ses Palle Thordal Lavrsen, Christina Ørskov og Jakob Tvilling Grønkjær.

Den maritime el- og servicevirksomhed Scanel har fået ny ejerkreds, efter grundlægger Ole Thue Hansen er blevet købt ud, mens Orskov Group er indtrådt som ny minoritetsejer.

Publisert

Der er sket ting og sager på ledelsesgangen hos Frederikshavn-baserede Scanel, hvor virksomheden torsdag sagde farvel til den ene af to grundlæggere, Ole Thue Hansen, som er blevet købt ud, mens Orskov Group, som står bag værftet Orskov Yard, er indtrådt som ny minoritetsejer. Det oplyser Scanel i en pressemeddelelse.

“Først skal der lyde en stor tak til Ole Thue Hansen for hans store indsats gennem alle årene. Han har virkelig været en ildsjæl i firmaet. Dernæst er det en stor glæde, at Orskov Group har ønsket at investere i vores virksomhed. Vi står over for meget betydelige vækstmuligheder i den grønne omstilling, og der er det værdifuldt med stærke ejere. Orskov Group er en meget attraktiv medejer,” siger Scanels anden grundlægger, Palle Thordal Lavrsen.

Der er muligheden for at udvide sine kompetencer inden for flere felter, der har fået Orskov Group til at investere i Scanel.

“Vi har investeret i Scanel for at ruste os bedst muligt til den grønne omstilling inden for skibsfarten, som for alvor vil tage fart de kommende år. Vi forventer stor synergieffekt af ejerskabet,” siger direktør og værftsejer Christina Ørskov, der samtidig indtræder i bestyrelsen for Scanel.

Powered by Labrador CMS