Blue Water uddeler Safety Award for god HSSEQ-adfærd

Blue Water uddeler Safety Award for god HSSEQ-adfærd

Victor Pay stoppede en usikker løfteoperation fra at skabe potentiel skade på personale og gods. Det har Blue Water nu belønnet med deres Safety Award.

Publisert Sist oppdatert
Blue Water uddeler Safety Award for god HSSEQ-adfærd

En Safety Award blev præsenteret af Thomas Bek COO for Energy, Ports & Projects hos Blue Water i sidste uge. Prisen blev tildelt Transport & Field Operations Manager, Victor Pay, fra den tekniske ingeniørafdeling ved Blue Water Singapore for hans enestående sans indenfor HSSEQ (Health, Safety, Security, Environment & Quality), der standsede operationen, før den blev overladt til Blue Water.

Victor Pay fjernsuperviserede en løfteoperation fra Singapore. På grund af Covid-restriktioner måtte han ikke deltage på sitet. I stedet sørgede tredjepartsleverandør og pramoperatør for live-optagelse fra operationen i Kina.

Under operationen skulle fabrikken løfte godset og placere det på en pram, hvorefter Blue Water skulle tage over med transporten, men da fabrikken påbegyndte løfteoperationen, observerede Victor Pay ud fra optagelserne, at liftudstyret ikke var sikkert. Han gjorde teamet opmærksom på dette og bad dem stoppe arbejdet øjeblikkeligt.

Den kvikke medarbejder kontaktede herefter fabrikken og kunden for at forklare konsekvenserne og HSSEQ-risikoen, hvis godset skulle falde ned på prammen. Dette ville resultere i en katastrofal ulykke – ikke kun for personalet omkring men ligeledes massiv skade på godset.

Godset blev derfor omgående bragt til jorden. Victor Pay og Blue Waters tekniske ingeniørafdeling rådgav teamet til at anvende en løftebom til understøtning og gøre det muligt at nå løftepunkterne på godset, og fabrikken sørgede hurtigt for at skaffe det nødvendige løfteudstyr.

“Selvom løftet ikke var en del af vores opgave, demonstrerede Victor Pay tydeligt, at han havde omtanke for det involverede personales sikkerhed i operationen ligesom han sikrede, at ingen ulykke fandt sted og skadede godset. Gennem et tæt samarbejde med kunden, fabrikken og vores eget team udviste han tydeligt Blue Waters tilgang til at skabe sikre løsninger,” siger Thomas Bek.

“Når det kommer til HSSEQ, handler det ikke kun om vores del af opgaven, vi skal også sikre, at HSSEQ er i fokus fra starten af enhver operation, og det er alles ansvar, at vi standser opgaven, når vi observerer noget usikkert – og det handler ikke kun om at finde den bedste, men også den sikreste løsning,” forklarer Victor Pay.

The post Blue Water uddeler Safety Award for god HSSEQ-adfærd first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS