Danske virksomheder på værftsbesøg i Finland

Danske virksomheder på værftsbesøg i Finland

Flere danske virksomheder var i sidste uge med Danske Maritime og Danish Export Association på tur til Finland og Åland, hvor der var rig mulighed for at skabe nye kunder og samarbejder.

Publisert Sist oppdatert
Danske virksomheder på værftsbesøg i Finland

En gruppe af danske virksomheder besøgte i sidste uge Turku i Finland og Mariehamn på Åland for at præsentere smarte, energieffektive og miljørigtige danske maritime løsninger og afsøge markeds- og samarbejdsmuligheder på det finske og ålandske marked.

Turen, som blev arrangeret af blandt andre interesseorganisationen Danske Maritime, gik rigtig godt, og der var fra finsk side stor interesse for de danske virksomheders produkter og kompetencer til at mindske fuel-forbrug og spare omkostninger.

Gruppen af danske virksomheder besøgte blandt andet Meyer Turku Shipyard, der aktuelt er verdens 32. største værft, og hvor der var god dialog mellem værftets indkøbere og de danske leverandører.

Der indgik også besøg på andre værfter, en kabineproducent, b2b sessions med en række maritime design- og andre virksomheder samt møder med to rederigrupper på Åland.

Virksomheden Allset Industries fra Esbjerg var blandt deltagerne, og turen var en god inspiration for CEO Jesper Jacobsen.

“Det danske maritime fremstød til Finland og Åland er en effektiv måde at få kendskab til et lidt lukket marked, som dels giver nyttigt overblik og dels kontakt til nye potentielle kunder og samarbejdspartnere,” siger Jesper Jacobsen.

Han tilføjer, at en uventet gevinst var muligheden for networking de danske deltagere imellem, som også har givet nye samarbejdsmuligheder at følge op på.

Det danske delegationsbesøg blev arrangeret i fællesskab af Danske Maritime, Danish Export Association og den danske ambassade i Finland.

The post Danske virksomheder på værftsbesøg i Finland first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS