Fjernstyret redningskrans øger mulighederne for at redde liv

Fjernstyret redningskrans øger mulighederne for at redde liv

Når en person falder i vandet, kan overlevelse være afhængig af sekunder. Den fjernstyrede redningskrans USAFE er designet til at redde liv i vand. Dens U-formede skrog med to elektriske waterjet-motorer kan fjernstyres – direkte hen til den forulykkede.

Publisert Sist oppdatert
Fjernstyret redningskrans øger mulighederne for at redde liv

Af Peter Brandi

“USAFE er kompakt (80X100X20 cm) og let (13 kg), med en kraftig batteripakke (ca. ½ time forbrug) og med sin induktion lader, er USAFE altid klar til brug. Enheden er bygget til at operere med op til 15 km/t og den er produceret til at operere under selv de mest krævende forhold. Det avancerede navigations- og styresystem giver en god kontrol, og den enkle og intuitive betjening betyder, at selv førstegangsoperatører kan udføre en redningsaktion med USAFE,” fortæller Michael Johansson, der er Sales Manager, i Propulsion Department hos Granly Diesel, der importerer USAFE.

“USAFE er alsidig og den kan udløses fra land, på vand eller i luften, fra op til 30 m højde, fjernstyringen kan let og enkelt bringe USAFE frem til den forulykkede. Da såvel redningskransen og fjernbetjeningen bliver opladet via induktion, er den altid klar til brug. USAFE har sit eget ophæng, hvor den opbevares på standby funktion, og den bliver aktiveret i samme øjeblik den rammer vandet. Da den har indbygget gyro, er det ligegyldigt, om den rammer vandet med den
ene eller anden side op, for gyroen sørger for at den fungerer lige godt på begge sider,” lyder det fra Michael Johansson.

Dette er et uddrag af en længere artikel bragt i magasinet MaritimeDirect. Du kan læse hele artiklen og resten af magasinet ganske gratis ved at klikke her.

The post Fjernstyret redningskrans øger mulighederne for at redde liv first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS