Royal Greenland ansætter ny administrerende direktør

Susanne Arfelt Rajamand. Foto: Royal Greenland
Susanne Arfelt Rajamand.

Fiskerikoncernen Royal Greenland har fundet sin nye administrerende direktør, der tager over fra februar 2023.

Publisert Sist oppdatert

Fra 1. februar 2023 skal Susanne Arfelt Rajamand stå i spidsen for Royal Greenland A/S. Det oplyser den grønlandske fiskerikoncern i en pressemeddelelse.

Susanne Arfelt Rajamand har takket ja til at tiltræde i virksomheden efter 15 år i det asiatiske erhvervsliv, hvor hun kommer fra en stilling som Managing Director for mejerigiganten Fonterra.

Susanne Arfelt Rajamand har tidligere haft et solidt karriereforløb hos forbrugsvaregiganten Unilever, hvor hun startede som trainee og afsluttede som Managing Director i Singapore.

“Susanne har profilen, den internationale erfaring og personligheden, der skal til, for at stå i spidsen for landets vigtigste virksomhed. Hun vil være med til at sikre Royal Greenlands fortsatte udvikling her i landet samt fastholde det internationale fokus,” siger bestyrelsesformand for Royal Greenland, Maliina Abelsen.

Royal Greenlands strategi North Atlantic Champion har fokus på at skabe værdi gennem hele værdikæden. Det er en klar ambition at være verdens førende leverandør af vildtfanget nordatlantisk seafood med udgangspunkt i koldvandsrejer, hellefisk og snekrabber.

Royal Greenland vil fortsætte sin vækstrejse med et øget salg i Asien, men også i Nordamerika, ligesom salget i Europa skal udvikles yderligere.

“Royal Greenland er hele Grønlands virksomhed, og vi har et stærkt fokus på at udvikle Royal Greenland her i landet. For at kunne det, skal vi fastholde det internationale fokus og sælge mere på de markeder, som vil betale mest for vores produkter. Derfor er Susannes erfaring lige præcis det, vi har brug for,” siger Maliina Abelsen.

Susanne Arfelt Rajamand afløser Mikael Thinghuus, der stoppede i oktober efter 12 år som direktør hos Royal Greenland.

Susanne Arfelt Rajamand har første dag på hovedkontoren i Nuuk den 1. februar.

Powered by Labrador CMS