Den maritime julekalender – 12. december

Den maritime julekalender – 12. december

Julen står for døren og nedtællingen er nu i fuld gang! Hver morgen tager vi et kig i nyhedsarkivet for det forgangne år. Glædelig 12. december.

Publisert Sist oppdatert
Den maritime julekalender – 12. december

Hos Maritime Direct tæller vi ned til julen ved at kigge tilbage på årets sjoveste, skøreste, skæveste, vigtigste og mest skelsættende historier. Glædelig 12. december.

Et særdeles imponerende syn prydede i midten af september udsigten over Kattegat fra Frederikshavn Havn. Verdens største skib, det 477 meter lange Pioneering Spirit, var nemlig på besøg i det nordjyske, hvor det hjalp til med at losse benene fra Tyra-feltet.

De store stolper skulle videre over på prammen Iron Lady, som fragtede dem ind til Frederikshavn, hvor de efterfølgende skulle ophugges hos det amerikanske ophugningsfirma Modern American Recycling Services (M.A.R.S.), som holder til i den nordjyske havneby.

Pioneering Spirit har tidligere været forbi Nordjylland, da skibet hjalp med at aflevere de to store produktionsplatforme Tyra Øst og Tyra Nord i Frederikshavn. Dengang var skulle platformene ligeledes til ophugning ved M.A.R.S.

I videoen her kan du se Pioneering Spirit fra et besøg i Norge i begyndelsen af september.

The post Den maritime julekalender – 12. december first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS