Svanehøj lander stor ordre til svensk-canadiske tankskibe

Svanehøj lander stor ordre til svensk-canadiske tankskibe

Marinepumpespecialisten Svanehøj afrunder et historisk travlt 2022 med en ordre på i alt 98 elektriske cargopumper til syv produkttankskibe. Kunden er joint venture-selskabet FureBear.

Publisert Sist oppdatert
Svanehøj lander stor ordre til svensk-canadiske tankskibe

Et svensk-canadiske samarbejde kaster nu en stor ordre af sig til den danske pumpespecialist Svanehøj, der skal levere en løsning med 14 elektriske deepwell cargo-pumper til foreløbigt syv af otte tankskibe. Det oplyser Svanehøj i en pressemeddelelse.

Det er svenske Furetank AB og canadiske Algoma Central Corporation, der via joint venture-selskabet FureBear er gået sammen om en markant investering i otte LNG-/LBG-drevne produkttankere (17.999 DTW), der skal operere i Nordeuropa, og den samlede bestilling til Svanehøj løber dermed op i 98 pumper til levering hos China Merchants Jinling Shipyard i Yangzhou, hvor de nye skibe bygges mellem 2023 og 2025.

Ordren sikrer desuden Svanehøj en flot afslutning på et 2022 med markant frem gang på flere parametre. Omsætningen sætter således ny rekord efter en vækst på omkring 70 procent, og samtidig er det lykkedes at fastholde et historisk højt niveau i ordreindgangen på mere end 700 millioner kroner. Samtidig smitter travlheden også positivt af på medarbejderstaben, der er vokset fra 180 til over 290.

The post Svanehøj lander stor ordre til svensk-canadiske tankskibe first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS