Nyt pakhus på Aalborg Havn indviet med et brag

Nyt pakhus på Aalborg Havn indviet med et brag

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Fiskeristyrelsen
Kritisk fejl konstateret i dataudveksling hos fiskefartøjer
Politi-768x512
Sigtede i drabssagen fra fiskekutter skal forblive varetægtsfængslet
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Sammenstød med kajen sender dansk øfærge på værft
Sammenstød med kajen sender dansk øfærge på værft
Sætter fokus på maritime uddannelser – Mød Georg Stage i Odense
Sætter fokus på maritime uddannelser – Mød Georg Stage i Odense

Nyt pakhus på Aalborg Havn indviet med et brag

Foderstofvirksomheden Mollerup Mølle indviede for nylig det første af fire nye pakhuse i Østhavnen i Aalborg sammen med ikke mindre end 600 kunder og forretningsforbindelser.

For et halvt år siden flyttede foderstofvirksomheden Mollerup Mølle A/S ind i det første af fire nye pakhuse på i alt 8.000 kvadratmeter i Østhavnen i Aalborg, og i sidste uge inviterede de så kunder og forretningsforbindelser indenfor.

“Vi havde indledningsvis en drøm om at få 200-300 tilmeldinger, men mere end 600 gæster meldte deres ankomst, så alle mand har været i sving for at få det hele til at lykkes. Det var helt vildt, og vi er meget glade og benovede over, at så mange fagfolk valgte at bruge en hel arbejdsdag sammen med os,” siger bestyrelsesformand i Mollerup Mølle, Søren Rathcke.

Den familiedrevne virksomhed har mere end 80 år på bagen og har over de senere år udviklet sig til en særdeles markant aktør i Nordjylland med en omsætning på 2,2 milliarder kroner og produktion af godt 330.000 tons foder årligt. I dag styres virksomheden med sikker hånd af tredje generation, Jakob Pedersen og Holger Pedersen.

Det er ikke uden grund, at Mollerup Mølle valgte at fejre indvielsen med maner. De nye rammer har nemlig allerede vist sit værd. I oktober 2022 sendte Mollerup Mølle sin hidtil største udskibning af grovvarer afsted fra Aalborg havn, da et skib med hele 15.000 tons korn satte kurs mod Spanien.

“Vi glæder os over allerede at se effekten af de nye pakhusfaciliter. Udskibningen var den største enkeltstående last af sin slags, som vi har sendt afsted over kaj. Og trods størrelsesordenen gik lastningen som smurt. Da det gik hurtigst, lastede vi til alles store tilfredshed op mod 1.000 tons i timen takket været blandt andet et godt samarbejde med logistikteamet hos Port of Aalborg,” siger terminal- og afviklingsansvarlig hos Mollerup Mølle, Jakob Stjerne Hansen.

Hos Port of Aalborg glæder man sig også over, at Mollerup Mølle allerede nu har godt gang i aktiviteterne i Aalborg.

“Det er altid positivt, når kunder og samarbejdspartnere oplever værdi af de løsninger, vi skaber i fællesskab. Forud for projektstart havde Mollerup Mølle et ønske om at sætte rammerne for godshåndtering helt i top, og det har vi imødekommet med både den kajnære lokation samt uhindret adgang til både multiterminalen og jernbanenetværket. Nu glæder vi os til at følge den positive udvikling, som Mollerup Mølle allerede er i,” forklarer Michael Rosenkilde Lind, Senior Commercial Manager hos Port of Aalborg.

Mollerup Mølles første pakhus stod færdigt i sommeren 2022, og de resterende tre pakhuse forventes færdigopført i maj 2023.

The post Nyt pakhus på Aalborg Havn indviet med et brag first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

DCIM100MEDIADJI_0830
2,25 meter lang narhvaltand stjålet fra Nordsøen Oceanarium
Fiskeauktion2
Forbedrede faciliteter for fiskeriet i Hvide Sande Havn
Muslingeskraberen kan beses på Sejlerkajen 13 i Bogense Havn
En historisk muslingeskraber - Gammel fiskekutter på auktion
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Isbryderen Oden i havisen nord for Grønland. Foto- Martin Jakobsson, Stockholm University
Snart forsvinder havisen fra Arktis om sommeren – Det er faktisk sket før

Relaterede artikler