Lærling ved MAN Energy Solutions hædret med uddannelsespris

Lærling ved MAN Energy Solutions hædret med uddannelsespris

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Screenshot 2023-05-31 at 19.06
FiskerBladet - Nyt magasin er på gaden
Fiskekasser på Thyborøn Fiskeauktion
Bekræftet: Fiskekasserne står, hvor de plejer
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Foto Danmarks Fiskeriforening
Fiskeriforening hilser ny dansk havplan velkommen
Nyt selskab skal udvikle Danmarks næststørste containerterminal
Nyt selskab skal udvikle Danmarks næststørste containerterminal

Lærling ved MAN Energy Solutions hædret med uddannelsespris

Skibsmontørlærlingen Alexander Høeg fra MAN Energy Solutions er blevet hædret Roblon Fondens Uddannelsespris.

Skibsmontørlærlingen Alexander Høeg fra MAN Energy Solutions er én af fire prismodtagere, der er blevet hædret ved med erhvervsarrangementet Vækst og Vilje i Frederikshavn. Her løb den unge lærling med Roblon Fondens Uddannelsespris, efter at være indstillet til prisen af EUC Nord.

Uddannelsesprisen, der er stiftet af Roblon Fonden, hædrer studerende i Vendsyssel, der har udmærket sig enten i form af iværksætteri og entreprenørskab eller faglighed, og netop sidstnævnte er grunden til, at netop Alexander Høeg løb med både æren og de 25.000 kroner, der fulgte med.

Alexander Høeg startede nemlig på maskinmesteruddannelsen, men fandt efter nogle semestre ud af, at han brændte for at komme ud og arbejde med faget. I skibsmontøruddannelsen har han qua sin tid på maskinmesteruddannelsen, derfor en stor teoretisk viden at trække på. Solid teori kombineret med stor nysgerrighed på at arbejde med faget har resulteret i et højt fagligt niveau.

“Alexander er ekstremt selvstændig, tager aktivt ansvar for egen læring, og han vil meget gerne udfordres fagligt. Han har desuden igennem læretiden haft mange rejser til kunder ude i verden, og hans høje faglighed gør sig bemærket i, at der er kunder, der direkte efterspørger ham til jobs,” siger lærlingeansvarlig ved MAN Energy Solutions, Susanne Winther.

Alexander Høeg er udlært til sommer, og når læretiden er slut, starter en ny epoke, hvor han glæder sig til at bygge endnu mere viden ovenpå uddannelsen.

”Min faglige udvikling hænger tæt sammen med min læreplads. MAN ES har vist mig tilliden til at lade mig vise, hvad jeg kan. Udover at mit lærested har givet mig mulighederne for at blive så dygtig som mulig, har jeg også være omgivet af et hav af dygtige svende, som har givet mig tips og tricks indenfor faget. Alle mine kolleger skal derfor også have en stor ros,” lyder det fra Alexander Høeg, der er yderst stolt over at kunne skrive Roblon Fondens Uddannelsespris på CV’et.

Alexander Høeg har som lærling hos MAN ES været omfattet af Lærlingeordningen ved Erhvervsservice Nord.

Virksomhederne bag lærlingeordningen er MAN Energy Solutions, Orskov Yard, Hirtshals Yard, Vestkajens Maskinværksted, Mariendal Electrics, Soft & Teknik, Alfa Laval, RASI Maskinfabrik, SeaMech, EnTech Marine og SVANEHØJ. Lærlingeordningen tæller i alt 60 lærlinge.

The post Lærling ved MAN Energy Solutions hædret med uddannelsespris first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Screenshot 2023-05-31 at 19.06
FiskerBladet - Nyt magasin er på gaden
Fiskekasser på Thyborøn Fiskeauktion
Bekræftet: Fiskekasserne står, hvor de plejer
Kæmpeskib sendt til skrot i Nordjylland
Kæmpeskib sendt til skrot i Nordjylland
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Hyldet som ejerleder – Torben Østergaard-Nielsen modtager stor hæder
Danmarks største fiskerihavn ligger i Skagen
Danmarks Fiskeriforening vil være en del af den grønne omstilling

Relaterede artikler