Svanehøj henter ny CFO i Siemens Gamesa

Svanehøj henter ny CFO i Siemens Gamesa

Den nordjyske specialist i marinepumper, Svanehøj, har headhuntet Christina Borin fra Siemens Gamesa til stillingen som ny CFO for virksomheden.

Publisert Sist oppdatert
Svanehøj henter ny CFO i Siemens Gamesa

Rekordhøj omsætning, en hastigt voksende medarbejderstab og succes i både inden- og udenlandske afdelinger. Det er status for det seneste år hos Svanehøj. Med udsigt til fortsat global vækst, har den nordjyske specialist i marinepumper derfor forstærket sig med en ny, internationalt erfaren CFO.

Med virkning fra den 1. februar 2023 Svanehøj Group således ansat Christina Borin som ny CFO, hvor hun fremadrettet skal indgå i direktionen sammen med CEO Søren Kringelholt Nielsen.

43-årige Christina Borin kommer til Svanehøj fra en stilling som Commercial Head of Onshore Operations hos Siemens Gamesa, hvor hun har arbejdet siden 2008, og med den helt rigtige internationale profil er hun headhuntet til at indfri ambitionerne om fortsat global vækst.

“Christina Borin har en markant international profil og er vant til at arbejde på globalt niveau. Det passer godt til vores organisation, hvor halvdelen af medarbejderne arbejder uden for Danmark, og størstedelen af kunderne er internationale aktører. Hun har erfaring inden for mange af de områder, hvor vi allerede opererer. Samtidig har hun et andet perspektiv på forretningsudvikling end jeg har, hvilket er vigtigt for vores strategi og samarbejdet i direktionen,” siger CEO Søren Kringelholt Nielsen.

“Svanehøj er en arbejdsplads med et godt omdømme. Det er en virksomhed med attraktive produkter, en spændende baggrund og en klar vision om, hvor de gerne vil hen – både som forretning og i forhold til ESG. Det er her, jeg skal bidrage med min internationale erfaring og være med til at ruste virksomheden til fremtidig vækst,” lyder det fra Christina Borin.

Svanehøj har de seneste år positioneret sig som en førende leverandør af pumper, måleudstyr og services til marineindustriens grønne omstilling. Omsætningen og ordrebeholdningen er højere end nogensinde, og på koncernniveau er organisationen vokset til over 400 medarbejdere.

The post Svanehøj henter ny CFO i Siemens Gamesa first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS