Se billederne: Reduceret klimaaftryk i østjyske anlægsprojekter

Se billederne: Reduceret klimaaftryk i østjyske anlægsprojekter

Aarhus Havn fortsætter arbejdet med at reducere klimaaftrykket, hvor man i øjeblikket er i gang med at forlænge og forstærke krydstogtkajen meg genbrugsjern og vedvarende energi.

Publisert Sist oppdatert
Se billederne: Reduceret klimaaftryk i østjyske anlægsprojekter

Aarhus Havn arbejder hele tiden på at reducere klimaaftrykket i deres forskellige anlægsprojekter, og netop nu er man på den østjyske havn i gang med at forlænge og forstærke krydstogtkajen.

Det vil føre til, at flere af de store krydstogtskibe kan anløbe kajen og modtage landstrøm fra vores kommende landstrømsanlæg. Det oplyser havnen på det sociale medie LinkedIn.

Fra havnens side har de valgt at anvende grøn beton og grønne spunsjern, som er produceret af 100 procent genbrugsjern og 100 procent vedvarende energi.

“Vi arbejder løbende på at reducere klimaaftrykket. Derfor samarbejder vi med entreprenørerne om at opgøre klimaaftrykket på materialeproduktion, transport af materialerne og indbygning af materialer. På den måde får vi vigtige data, der gør os i stand til at blive bedre og bedre til at reducere klimaaftrykket. Samtidig skaber vi en øget bevidsthed hos entreprenørerne, så vi sammen kan reducere klimaaftrykket endnu mere,” siger COO på Aarhus Havn, Anne Zachariassen.

Valget af grønne materialer i projektet med krydstogtkajen har samlet givet en reduktion på 121 tons CO2e i forhold til almindelige materialer.

The post Se billederne: Reduceret klimaaftryk i østjyske anlægsprojekter first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS