Stor fremgang på Køge Havn – Ny rekord i håndteret gods

Stor fremgang på Køge Havn – Ny rekord i håndteret gods

2022 har været et særdeles travlt år på Køge Havn, hvor mængden af håndteret gods er blevet slået med knap 400.000 tons.

Publisert Sist oppdatert
Stor fremgang på Køge Havn – Ny rekord i håndteret gods

Der har været god vind i sejlene på Køge Havn og medarbejderne har været travlt beskæftiget med at håndtere de mange skibsanløb, som kiggede forbi Køge i 2022.

Ikke mindre end 2,467 millioner tons blev losset og lastet over kajerne på Køge Havn i 2022, hvilket er knapt 400.000 tons mere end havnens tidligere rekord fra foregående år.

“Vi er meget tilfredse med udviklingen for skibs- og godsmængderne i 2022 og det er en klar indikation på, at hverken corona eller krig kan påvirke tempoet på Køge Havn. Samtidig gør de nye muligheder med mere areal, flere kajer og ikke mindst en større vanddybde, at vi kan forsætte med at tiltrække nye kunder og aktiviteter,” lyder det i en pressemeddelelse fra Køge Havns direktør, Thomas Elm Kampmann.

Det endelige økonomiske resultat er endnu ikke færdigrevideret, men det er forventningen, at bundlinjen i kroner og øre også vil reflektere den store godsomsætning og lande over budget.

The post Stor fremgang på Køge Havn – Ny rekord i håndteret gods first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS