Første virksomheder flytter ind i ny kontorbygning på nordjysk havn

Første virksomheder flytter ind i ny kontorbygning på nordjysk havn

Kontorbygningen C-House på Aalborg Havn er netop blevet indviet, og de første beboere har allerede fået nøglerne til deres nye kontorfaciliteter.

Publisert Sist oppdatert
Første virksomheder flytter ind i ny kontorbygning på nordjysk havn

Port of Aalborg har taget deres nyopførte kontorbygning på havnens erhvervspark i brug. ‘C-House’, som kontorbygningen er døbt, er med havnens ord en ‘arkitektonisk perle med fleksibel og moderne indretning’ og rummer hele 4.578 kvadratmeter i alt, ligesom der er mulighed for at leje kontorfaciliteter fra 345 kvadratmeter og opefter.

Til den nyopførte kontorbygning medfølger gratis parkering på områdets 98 tilknyttede p-pladser samt et fællesområde på 80 kvadratmeter tagterrasse, hvorfra man kan nyde udsigten til den omkringliggende rekreative natur. Dertil tilbyder C-House kantineordning, rengøring og mulighed for fælles sundhedsordning.

I relation til logistik og infrastruktur har C-House en unik lokation. Kontorbygningen er centralt placeret i Aalborgs fremtidige vækstzone med kort afstand til både Aalborg centrum, Aalborg Lufthavn, Aalborg Universitet, det nye supersygehus, offentlig transport og cykelstier. Derudover er der direkte adgang til intermodale logistikløsninger med skib, godsbane og lastbil.

Port of Aalborgs erhvervspark tager afsæt i den grønne omstilling, og den fortsatte udvikling af områdets byggerier og infrastruktur beror på bæredygtige løsninger, hvor der samtidig tages hensyn til klima og miljø. C-House er et strålende eksempel herpå og lever op til de nyeste energistandarder.

De første beboere tog allerede i weekenden – den 1. april – de spritnye faciliteter i C-House i brug.

The post Første virksomheder flytter ind i ny kontorbygning på nordjysk havn first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS