Svanehøj opkøber amerikansk LNG-specialist

Svanehøj opkøber amerikansk LNG-specialist

Svanehøj har opkøbt den californiske virksomhed Complete Cryogenic Services, der har over 30 års erfaring med service og reparation af elektriske, neddykkede pumper på LNG-skibe.

Publisert Sist oppdatert
Svanehøj opkøber amerikansk LNG-specialist

Svanehøj har de seneste år investeret markant i sin serviceforretning gennem opkøb af FORCE Technology Marine Equipment Service og Wärtsilä Tank Control Systems samt etablering af et stort servicecenter i Singapore.

Nu tager den danske specialist i marinepumper og tankmålesystemer endnu et skridt i sin ambitiøse vækststrategi. Det sker gennem et opkøb af Complete Cryogenic Services (CCS) i Tustin, Californien, der har mere end 30 års erfaring inden for service og reparation af elektriske, neddykkede pumper på LNG-tankskibe.

“CCS er et anerkendt navn i markedet og vil styrke os i vores ambition om at blive den førende leverandør inden for service af pumper og kritisk udstyr i LNG-segmentet. Samtidig er opkøbet en investering i viden og knowhow. Vi tilknytter en række specialister, der bliver en stor gevinst for os i vores udvikling af nye produkter og services,” siger CEO i Svanehøj, Søren Kringelholt Nielsen.

Antallet af LNG-tankere på verdensmarkedet er de sidste fem år vokset med omkring 40%. Det skaber et attraktivt servicemarked, som Svanehøj går målrettet efter at erobre. Med opkøbet af CCS er Svanehøjs serviceforretning nu fast baseret på tre kontinenter med i alt knap 100 medarbejdere.

The post Svanehøj opkøber amerikansk LNG-specialist first appeared on Maritime Direct.

Powered by Labrador CMS