Efter to års projektperiode: Blå barselscafé fortsætter

Efter to års projektperiode: Blå barselscafé fortsætter

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Poul Erik Jessen
Ud af vagten: Havnedirektør fratrådt med øjeblikkelig virkning
-zGahmtfFMgU-unsplash
Sælsikre ruser og tejner: Millioner uddelt i til investeringer i kystfiskeriet
Årets sild 1
I weekenden går det løs: Masser af debutanter i Årets Sild 2024
Politiafspaerring_foto-Rigspolitiet-768x512
Efterforskning af vestjysk kutterdrab nærmer sig afslutning
dadab74e-b475-4b18-a6b2-39dcd163ae7f
Kandidatuddannelse i fiskeri: DTU indvier nyt campus i Hirtshals

Efter to års projektperiode: Blå barselscafé fortsætter

Danske Rederier og WIS-Denmark vil også fremover tilbyde arrangementer i Det Blå Danmarks barselscafé Parent’SHIP, hvor forældre kan møde hinanden, holde kontakten til branchen og få ny inspiration. 

Der vil også fremover være højt til loftet, plads til babygråd, babyleg, snak om ship­pin­gin­du­stri­en og rig mulighed for at skabe netværk i Det Blå Danmarks barselscafé. Parent’SHIP kører nemlig videre efter en toårig succesrig projektperiode.  

“Vi er enormt glade for, at Danske Rederier har taget Barsel Caféen videre og fortsætter programmet. Parent’SHIP er med til at skabe et netværk, hvor man trygt kan dele bekymringer i sin barselstid og samtidigt skabe et netværk inden for branchen med fælles interesser. Derudover giver Parent’SHIP adgang til spændende oplæg fra forskellige organisationer og virksomheder, som er med til at styrke den barselstagende i dagligdagen. Det tilsammen giver et fællesskab, som styrker branchen for forældrene og baby’erne,” siger Vice Chair of WIS-Denmark Board, Zenia Jungling.

“Det er vigtigt at vedligeholde tilknytningen til både arbejdsplads, branche og netværk, når man er på barsel. Og vi kan se, at barselscaféen efterspørges af både deltagere og virksomheder i ship­ping­bran­chen. Derfor er jeg også meget glad for, at Parent’SHIPs barselscafé nu fortsætter,” lyder det fra direktør for Arbejdsmarked, Rekruttering og Uddannelse i Danske Rederier, Anne Windfeldt Trolle.

Siden 2021 har der været afholdt arrangementer i Parent’SHIP barselscaféen. Parent’SHIP bliver nu et fast tilbud til barselstagende i ship­ping­bran­chen fra Danske Rederier og WIS-Denmark. Hver gang er det et spændende og inspirerende oplæg.  

”Parent’SHIP’s arrangementer har været en stor succes. Og har været med til at sikre deltagerne større tilknytning til ship­pin­gin­du­stri­en under barsel og gjort det lettere at vende tilbage til karrieren igen efter endt barsel. Det er en vigtig prioritet for Danske Rederier at tiltrække flere kvinder til ship­pin­gin­du­stri­en og så er det selvfølgelig helt oplagt, at vi også har gode tilbud under bar­sels­pe­ri­o­den,” siger Anne Windfeldt Trolle.  

Alle med tilknytning til ship­pin­gin­du­stri­en er velkomne – om du er mor, far eller med-forældre og ønsker nye vinkler på familie- og arbejdslivet.  

The post Efter to års projektperiode: Blå barselscafé fortsætter first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Poul Erik Jessen
Ud af vagten: Havnedirektør fratrådt med øjeblikkelig virkning
dadab74e-b475-4b18-a6b2-39dcd163ae7f
Kandidatuddannelse i fiskeri: DTU indvier nyt campus i Hirtshals
Fiskeriminister Jacob Jensen V
Nu vil fiskeriministeren luge ud i regler og lovgivning for fiskerne
Politiafspaerring_foto-Rigspolitiet-768x512
Efterforskning af vestjysk kutterdrab nærmer sig afslutning
Billede 1-23
Månedens Skib: Atlantic Enterprise

Relaterede artikler