Servicekoncern vinder seksårig aftale med DFDS

Servicekoncern vinder seksårig aftale med DFDS

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Forsvaret X
Sprængfarlig fangst: Fisker fangede 130 kilos dybvandsbombe
Iltsvind
Ny rapport: Iltsvind blev forværret i november
Foto Hirtshals Havn
Hirtshals Havn styrker sin position som knudepunkt for lakseindustrien
Ål
Efter kritik: Dansk supermarkedskæde dropper salg af ål
Rødspætte fangst
Ansøgningsrunde om fiskeri af fladfisk i Tyskland er nu åben

Servicekoncern vinder seksårig aftale med DFDS

Servicekoncernen ISS har indgået en stor aftale med DFDS, om levering af serviceoplevelser til rederiets medarbejdere på deres hovedkontor i Københavns Nordhavn. Aftalen med DFDS har en samlet værdi på et tre-cifret millionbeløb og løber frem til 2029.

Inspirerende madoplevelser i verdensklasse samt rene og indbydende kontormiljøer. Det er blot noget af den service, som koncernen ISS i løbet af de kommende seks år skal levere til DFDS og deres cirka 500 medarbejdere til deres skibsformede hovedkontor i Københavns Nordhavn.

Den nye aftale, som er en såkaldt fuldt integreret soft facility management-løsning, indebærer blandt andet, at ISS skal levere en bred vifte af ydelser, herunder kantine, svanemærket rengøring og intern service, til en samlet værdi på et tre-cifret millionbeløb.

“DFDS er en institution indenfor dansk rederi- og logistikvirksomhed, og vi er utrolig glade og stolte over, at de har valgt ISS til at løfte opgaven med at skabe en fantastisk arbejdsplads for deres medarbejdere. Et konkurrenceparameter for at tiltrække og fastholde talent er netop at kunne tilbyde en attraktiv arbejdsplads, og vi er helt overbeviste om, at vi med vores gode medarbejdere kommer til at levere stærke serviceoplevelser og inspirerende madoplevelser i topklasse til DFDS,” lyder det fra kommerciel direktør i ISS Danmark, Thomas Vilsbøll.

Også hos DFDS er der stor tilfredshed med den nye aftale.

“Vi er glade for at indlede et partnerskab med ISS. Det er vigtigt for os at skabe gode rammer for vores medarbejdere, og det skal ISS bidrage til. Vi har i dialogen med ISS lagt vægt på, at vi gerne vil skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor serviceløsningerne er af høj kvalitet. Det er vi sikre på, at ISS kan levere. Vi ser frem til at byde ISS velkommen på vores hovedkontor i Nordhavn,” siger Head of Facility Management fra DFDS, Steffen Conradsen.

Aftalen, der træder i kraft den 1. december 2023, betyder, at 20 medarbejdere fra ISS får deres daglige gang på DFDS’s cirka 14.000 kvadratmeter store hovedkontor.

The post Servicekoncern vinder seksårig aftale med DFDS first appeared on Maritime Direct.

Populære denne uge

Foto Forsvaret X
Sprængfarlig fangst: Fisker fangede 130 kilos dybvandsbombe
Foto Danmarks Fiskeriforening
Kaotisk Fiskerikommission forventes klar med anbefalinger inden nytår
Ål
Efter kritik: Dansk supermarkedskæde dropper salg af ål
Iltsvind
Ny rapport: Iltsvind blev forværret i november
Foto Fiskeristyrelsen
Straksregulering om vilkår for fiskeri af kuller i Skagerrak og Kattegat

Relaterede artikler