Royal Greenland bringer international erhvervsprofil ind i ledelsen

Foto: Royal Greenland
Foto: Royal Greenland

Nyheder direkte i indbakken!

Meld dig til vores gratis nyhedsmail og gratis e-abonnement

Populære idag

Foto Forsvaret X
Sprængfarlig fangst: Fisker fangede 130 kilos dybvandsbombe
Iltsvind
Ny rapport: Iltsvind blev forværret i november
Foto Hirtshals Havn
Hirtshals Havn styrker sin position som knudepunkt for lakseindustrien
Ål
Efter kritik: Dansk supermarkedskæde dropper salg af ål
Rødspætte fangst
Ansøgningsrunde om fiskeri af fladfisk i Tyskland er nu åben

Hollandske Robert-Jan Treebus overtager det globale salgsansvar efter Bruno Olesen, som går på pension til årsskiftet.

Med Royal Greenlands målsætning om bred afsætning med solid risikospredning på tværs af markeder i hele verden, har det i ansættelsesprocessen været afgørende at sikre en stærk international profil til stillingen som Executive Vice President Global Sales.

Og med mere end 25 års erfaring indenfor en bred vifte af kommercielle funktioner indenfor FMCG er Robert-Jan Treebus et særdeles godt match til Royal Greenland. Sådan lyder det fra koncernen i en pressemeddelse.

Robert-Jan Treebus kommer senest fra en stilling som Vice President Marketing & Sales hos Advanced Power Solution på det europæiske marked. Tidligere har han været Vice President Sales hos Glatfelter i USA og har bestridt en række stillinger hos Unilever i fire forskellige lande, hvor blandt andet kategoristrategi, strategi og kundeporteføljestyring var en del af hans ansvarsområder.

Robert-Jan Treebus tiltræder hos Royal Greenland den 13. november og vil således arbejde tæt sammen med Bruno Olesen frem mod årsskiftet.

“Jeg ser frem til at introducere Royal Greenland organisationen for Robert-Jan Treebus. Hans internationale profil og gode energi vil blive et plus for virksomheden. Samtidig vil jeg gerne takke Bruno Olesen for sin mangeårige indsats og for at han med sin indgående brancheerfaring vil være til rådighed for Robert-Jan Treebus i en overgangsperiode,” lyder det fra CEO i Royal Greenland, Susanne Arfelt Rajamand, om skiftet.

Robert-Jan Treebus er vokset op i Holland, hvorfra han har en Masters i Management & Organization, senere suppleret med forhandlingsteknik, kommunikations- og medietræning samt Toplederkursus fra ESSEC i Paris.

I løbet af sin karriere har han boet i Holland, Tyskland, USA, Polen og Belgien, og vil i forbindelse med sin ansættelse hos Royal Greenland få primær base i Danmark, hvorfra der er let adgang til de internationale markeder og til Grønland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære denne uge

Foto Forsvaret X
Sprængfarlig fangst: Fisker fangede 130 kilos dybvandsbombe
Foto Danmarks Fiskeriforening
Kaotisk Fiskerikommission forventes klar med anbefalinger inden nytår
Ål
Efter kritik: Dansk supermarkedskæde dropper salg af ål
Iltsvind
Ny rapport: Iltsvind blev forværret i november
Foto Fiskeristyrelsen
Straksregulering om vilkår for fiskeri af kuller i Skagerrak og Kattegat

Relaterede artikler