Genoptagelse af sager vedrørende kvotekoncentration er gennemført

Fiskeristyrelsen har nu gennemført genoptagelsen af 12 sager vedrørende kvotekoncentration.

Publisert

I Fiskeristyrelsens gennemgang af forløb for beregning af kvotekoncentration fra juni 2024 er styrelsens fejlagtige beregning for kvotekoncentration beskrevet.

Det er blandt andet beskrevet, at der som følge af de fejlagtige beregninger var fundet 12 sager i perioden 2019 – 2023, der skulle genoptages.

Fiskeristyrelsen har nu foretaget en fornyet vurdering i henhold til den korrekte beregningsmetode og har på den baggrund genoptaget de 12 konkrete sager. Det oplyser styrelsen i en pressemeddelelse.

De fiskere, der er berørt af genoptagelsen, vil blive orienteret direkte om resultatet via besked i E-boks eller per brev, og Fiskeristyrelsen oplyser, at hvis man er berørt af genoptagelsen, kan der efter omstændighederne være et erstatningskrav.

Hvis fiskere, hvis sager ikke er omfattet af gennemgangen, mener at være berørt at styrelsens fejlbehæftede beregningsmetode, har de forsat mulighed for at rette henvendelse til styrelsen og få deres sager vurderet. Det sker ved at sende en mail til fiskeristyrelsen.

Powered by Labrador CMS