”Det sætter fiskeriet i et negativt lys”

0

Onsdag begyndte den længe ventede retssag mod storfisker Henning Kjeldsen, der er tiltalt for at være hovedmand i en sag, hvor han angiveligt har skaffet sig kontrol over fiskekvoter for millioner, og særligt i Kjeldsens hjemby, Thyborøn, er der interesse for retssagen.

”Sagen er da interessant al den stund, at Henning Kjeldsen for mange af vores virksomheder på havnen er en af de største kunder overhovedet. For nogens vedkommende dén største. Det er en stor spiller, og det betyder jo noget”, siger Alfred Fisker Hansen, som er formand for Thyborøn Havns Fiskeriforening til TVMidtVest.

Selvom Henning Kjeldsen i dag er bosat i Skagen, så er der nemlig meget bevågenhed om storfiskeren, der er et særdeles kendt ansigt i den vestjyske havneby, hvor han er både født og opvokset. Kjeldsen er nemlig kunde hos mange af virksomhederne i havnebyen, og derfor holder folk sig helst fra at kommentere på sagen, før den er afgjort.

”Det er en sag, vi helst ville være foruden. Det sætter fiskeriet i et negativt lys, og det har vi absolut ikke brug for”, siger Alfred Fisker Hansen til TVMidtVest.

Der forventes at falde dom i retssagen mod Henning Kjeldsen og de ni andre tiltalte i maj eller juni.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Skriv dit navn her