Fornem hæder til dansk fællesstand på fiskerimesse

Project Manager i Danish Exports Fish Tech-netværk, Lise-Marie Hornsved, med priserne fra Island.

Danish Exports danske fællesstand, Pavilion of Denmark, blev kåret til bedste nationale pavillon, da fiskerimessen Icelandic Fisheries Seafood & Aqua Exhibition 2024 fornyligt blev afholdt på Island.

Offentliggjort

Årets sidste messetur for Danish Export – Fish Tech løb for to uger siden af stablen i den islandske hovedstad Reykjavik, hvor 17 udstillere var med til at få den danske fællesstand, Pavilion of Denmark, til at summe af liv og messegæster.

Som afslutning på den islandske messe, der i år kunne fejre 40-års jubilæum, blev der endvidere uddelt to priser til Danish Export Association og den danske fællesstand. Det oplyser eksportforeningen i en pressemeddelelse.

Først modtog Danish Export Association og en række andre udstillere en særlig hæderspris for at have deltaget i Icelandic Fisheries siden begyndelsen for 40 år siden, og dernæst blev den danske fællesstand, Pavilion of Denmark, kåret som udstillingens bedste fællesstand.

"Jeg er rigtig glad for den anerkendelse, vi har fået med de to priser. Vores vigtigste mål, når vi tager på messe med de danske udstillere, er at skabe en fællesstand, som er attraktiv at besøge, og som skaber værdi for både udstillere og besøgende på messen," siger Head of Fish Tech i Danish Export Association, Martin Winkel Lilleøre.

Danish Export – Fish Tech har i løbet af 2024 haft Pavilion of Denmark og de danske udstillere med på syv messer i Europa, Nordatlanten og Sydamerika. De fleste messer er specifikke for enten fiskeri, proces eller akvakultur, men Icelandic Fisheries Seafood & Aqua Exhibition rummer alle tre segmenter.

Powered by Labrador CMS